ISPARTA / MERKEZ - Alaybeyoğlu İlkokulu

Mustafa KANDAK - Okul Müdürü

Konya/Bozkır doğumlu olan okul müdürümüz; Kars/Digor Hisarönü Köyü İlkokulunda müdür yetkili öğretmenlik, Derinöz Köyü İlköğretim Okulunda müdürlük görevlerinde bulunmuştur. 2014-2019 yılları arasında Isparta Merkez Kuleönü İlkokulunda ve 2019-2022 tarihleri arasında Mehmet Köse İlkokulunda müdür yardımcılığı yapan okul müdürümüz 2022 yılında okulumuza okul müdürü olarak atanmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

EĞİTİM BİLGİLERİ

Lisans: Sınıf Öğretmenliği

Yüksek Lisans: Eğitim Yönetimi ve Denetimi

BİLİMSEL ÇALIŞMALAR

Araştırma Makaleleri(Uluslararası)

-İnsan Kaynakları Yönetiminde Personelin Yaşadığı İş Stresi Üzerindeki Nedenlerin İstatistiksel Analiz Yöntemleri ile İncelenmesi: Eğitim Sektörü Örneği, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi,04(03), 372-384.

-Eğitim Alanında Kadın Yöneticilerin Kariyer Engellerinin İncelenmesi, Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi,1(5), 90-104.

-Açık Lise Öğrencilerinin Görüşleri Doğrultusunda Açık Liseyi Tercih Nedenlerinin Belirlenmesi: Ermenek Örneği, Uygulamalı Sosyal Bilimler ve Güzel Sanatlar Dergisi,3(6), 99-114.

Araştırma Makalesi(Ulusal)

-Eğitim Düzeyi ile Vergi Gelirleri İlişkisi: İlkokul ve Ortaokul Öğrencileriyle Ampirik Bir Çalışma, Eğitim Bilim ve Araştırma Dergisi,2(1), 9-24.

HİZMET İÇİ FAALİYETLER

Eğitim Yöneticisi ve Eğitim Görevlisi Olduğu Kurslar:

-Okul Aile İşbirliği Geliştirme Programı Eğitimi Kursu

-Kapsayıcı Eğitim Öğrenme Ortamları (Fiziki ve Psiko-sosyal) Kursu

Katıldığı Bazı Kurs ve Seminerler:

-İlkokulda Gelişim ve Öğrenmenin Değerlendirilmesi Semineri

-Uzman Öğretmenlik Eğitim Programı Semineri

-İlk Yardım Eğitimi Kursu

-Proje Danışmanlığı Semineri

-Bilgisayar Destekli Tasarım (AUTODESK FUSION 360)

-Yazılım Geliştirme Uzmanlığı Uzaktan Eğitim

-Bilgi İşlemsel Düşünme Becerisinin Disiplinlerarası Yaklaşım ile Öğretimi Uzaktan Eğitim Kursu